KRIM SF BEAUTY


 Mengandungi Vitamin E untuk merawat muka dengan menghilangkan jerawat,jeragat,bekas jerawat, mengecilkan pori-pori serta mencerahkan kulit muka anda.

(bagi yang kulit berjeragat dan pigmentasi sangat lah di syorkan)


set 2in1 ini mengandungi krim muka sing dan malam
 

Berapa lama kesan boleh dilihat??

1- 3 minggu sudah nampak kesanya. kulit akan mendapat kelembapan semulajadi.




Set ini terdiri daripada:
SF Krim Malam/ Night Cream : Bahan semula jadi yang dirumus untuk menghilangkan jeragat dan bekas jerawat di samping memutih dan membersihkan kulit. Menjadikan kulit menjadi halus dan bersih.
SF Krim Siang/ Day CreamBahan semula jadi yang dirumus sebagai pelindung UV disamping melembap, melembut dan menyihatkan kulit.

SF beauty telah mendapat kelulusan KKM. Anda tidak perlu meraguinya kerana tiada bahan merbahaya dalam produk ini. Boleh semak status kkm dengan Biro Pengawalan Farmaseutikal.
SF Day Cream : NOT 110600594K
SF Night Cream: NOT 110600595K

HARGA:
harga asal : RM 79.90

RM 65 sahaja
 *tambah RM 5 (jika pos)


- sila berhubung dengan saya : 0172458952 (safarin)
- bayaran boleh di bank in ke Maybank, CIMB, BSN.
- COD sekitar Kuala Selangor, Tanjong Karang, Sekinchan dan Sg. Besar.

Untuk kulit yang sensitif dan berpenyakit tidak digalakkan mencuba. Terutamanya kulit yang alah pada bahan-bahan kosmetik.

p/s : mesti ada yang tanya, kenapa tak jual sekali dengan sabun pencuci muka. Jawapan saya: pakai krim ini sudah cukup menampakkan kesan yang positif.....

tiba-tiba, akibat sambutan positif... maka..

tunggu dulu 

Bagi yang nak beli sabun pun boleh. Ada dua jenis sabun, Sabun Vitamin C dan Vitamin E.


Set Vitamin E sesuai untuk kulit normal, kering, gelap, kusam, tona tidak sekata, pori2 terbuka, kedutan halus dan berjeragat (sesuai kepada mereka yang tidak mempunyai masalah kulit yang teruk.) 

Manakala Set Vitamin C pula sesuai untuk kulit sensitif, jerawat, parut jerawat, terlalu berminyak dan mempunyai masalah resdung. 

Sabun Vitamin C = RM35.00
Sabun Vitamin E = RM35.00

Krim Siang sahaja = RM35.00
Krim Malam sahaja = RM35.00

sekirannya nak beli set krim siang malam + Sabun (set besar)
 RM 95.00 
 (tambah RM5 untuk pos)

-----------------------

baru-baru ini kawan ada cakap kat papar keluar sf beauty ni mengandungi merkuri dan bahan berbahaya... mengikut makluman SF beauty, produk yang diuji oleh kementerian kesihatan adalah sample palsu dari pihak yang tak bertanggung jawab, mungkin ada unsur2 jahat untuk menjatuhkan bisnes orang. Untuk bacaan lanjut, boleh baca di sini.


Kepada yang baru nak cuba, terpulang lah pada masing-masing. Insya-Allah semua produk yang saya jual adalah tulen. Yang dah cuba, Alhamdulillah, banyak kesan positif yang saya terima.

Gambar testimoni...tak perlu gambar2 lah. Yang dah cuba akan mempercayainya...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails